i miss you!!

jag saknar min sömn....
vi hade det så bra tillsammans.. långa härliga 8-10 timmar.... vad hände????

jag antar att det bara är att vänja sig.. men det känns såååå trögt att vakna halv 4 och inte kunna sova mer :thumpdown:

men det är väl bara att försöka tagga inför tjejkvällen ikväll så känns allt mycket bättre!!
Ikväll kommer ca 15 tjejer till mig och ska ha sååå trevligt! Först homeparty med underbara Nordljus sen käk o dryck hela kvällen :) Kommer att bli toppen!!


Är så sugen på detta koppställ men 779 kr svider lite i plånboken.... Vi får väl se hur galen jag känner mig ikväll ;P



Nu ska jag springa o se om min nya mama french collection klänning matchar mina ringar under ögonen!!

puss!

Storgatans housewife är igång igen!

Köpte Risentas nyponskal för jag hade läst ett recept på nyponbröd men på påsen hittade jag ett recept på nyponsoppa och blev så himlans sugen på att testa det istället! :)

Jag brukar aldrig köpa nyponsoppa eftersom man vet hur mycket socker det är i men i detta recpetet använder man honung och sötar med! Det blev så gott!! Så det blev dagens lunch idag :) Hemmalagad nyponsoppa med ostsmörgås!





Vilka dagar!

Igår vaknade jag ganska tidigt men kroppen var som seeeeg kola! Så jag bestämde mig för att lyda den och slöade i sängen i princip hela dagen! Inte likt mig men det var förbannat skönt och jag har kännt mig mycket piggare idag. Kanske ska sätta detta som en rutin :D

Idag har jag haft mer energi kan man säga! Först en ganska ansträngande promenad ute i snön på en timme och sen en timme på gymmet. Det är så skönt att komma igång igen! Jag ska försöka att hålla igång nu hela vägen fram till förlossningen. Dom sägere ju att den blir "enklare" då! Plus att man återhämtar sig snabbare om man har byggt upp lite muskler innan så that´s the plan!

Nu blir det bums i bingen. Gäspar så att jag får ont i mungiporna :D

Natti natti!

Wohoo! Pigg idag med!

Idag har jag tagit mig i kragen och varit på gymmet! Måste ju lyda barnmorskans råd att träna upp mig nu när jag varit stillasittande så mycket pga foglossningarna. Så skönt var det! Ett steg närmare "vältränad snygg morsa" :D



Efter passet blev det lunch. Idag gjorde jag en omelett med squash, tomat, skinka och purjo!


Nu ska Johan till tandis och sen åker vi in till Jönköping för att beställa vår barnvagn!

Kramis!

Housewife of Storgatan..

Hemma, sjukskriven, överskottsenergi.... vad göra???

Detta är dagens skörd!

Satt upp gardinstång i sovrummet....


Bakat Ernst goda julbröd ( på mitt eget vis förstås :) )



Bakat fruktpaj till lunchen hos Malin...


I övrigt så har jag satt ihop en badrumshylla, gått ut med hundar, handlat på ICA, tvättat bort rödvinsfläck från Johans piké. Och nu njuter jag av en skiva nybakat bröd och SATC 2... :D

Jag börjar verkligen komma in i livet som hemmafru :D

Hmm.. Vad ska jag hitta på imorgon tro??
Eller den stora frågan är nog: Hur kommer jag må imorgon?? Eftersom det går från dag till dag. Blir det foglossning, ischias eller svullna fötter?? Eller har jag tur som idag och mår jättebra? Hihi.. :D Alltid lika spännande!

Puss puss!

Tidsfördriv....

Jag är ju född businesswoman och kommer väl alltid vara en sådan så jag försöker alltid hitta bästa sätten till bästa ekonomi... Ofta brukar det sluta tvärtom men en vacker dag så kommer jag nog på hemligheten till ekonomiskt oberoende! :)

Man får ju så mycket email om hur man kan tjäna snabba cash. Det är aktier, valutaväxlingar, nätförsäljning, casino, bingo etc...

Jag provade bingo för nåt år sedan på MariaBingo.com och vann faktiskt 2000 spänn! Men dom spelade jag bort direkt i tron om att jag kunde vinna mer.. Klassiker eller hur?
Dock så har jag läst om folk som tydligen vunnit riktigt stora pengar på just bingo. Jag antar att man måste satsa mer för att vinna mer?? Är nog inte redo för det själv men det kanske är nån annan som har erfarenhet?

Hittade en sida som heter bingosidan.com där alla bingosajter var samlade. Man kan ju alltid ta en kik och kanske pröva lyckan, eller vad säger ni? :D

Jag lovar att skriva en fortsättning om hur det går :)



Puss!

3D/4D-Ultraljud!

Nu har vi bokat tid för 3D-Ultraljud på Emma Ultraljudsklinik i Göteborg! Det verkar så häftigt. Om ni inte sett hur det ser ut så gå in på deras hemsida och kolla bilderna! Man får med sig både foton och en DVD hem. Plus att man självklart får se sin bebis och att den mår bra! Det är lite väl stort glapp tycker jag från ultraljudet vecka 18 och sen ingenting tills födseln! Skönt att man kan boka privat :)

Vi fick en gratis hotellövernattning i bröllopspresent så den passar vi även på att utnyttja när vi ändå ska ner till Gbg. Det är så mysigt att komma iväg lite ibland. Äta lite gott och bara ta det lugnt!

Nu blir det soffläge för min del resten av kvällen! Är helt slut efter min allergispruta som jag fick idag :(

Puss!

Förvandlingen!

Nu har jag knåpat ihop lite före- och efter-bilder på köket!

Se förvandlingen från tråkiga gulnade furuluckor med kakel i beige/vinrött/lila (får fortfarande rysningar när jag tänker på det...brr...) till underbart antikvitt med smideshandtag, vitt kakel och ny inredning :)

FÖRE:



EFTER:



Oj oj oj, vad nöjd jag är!!

Kommentarer?

Puss!

Hej då 2010, Välkommen 2011!

Å det blir spännande att se vad detta året har att erbjuda! Dock blir det svårt att slå 2010 med husköp, bröllop, lyxresa och graviditet :)
Graviditeten iofs kommer ju ge en enormt stor upplevelse detta året iaf! Det ska bli så spännande med en liten knodd. Är i full sjå med att välja ut barnvagn och bilstol etc,etc... Mycket att tänka på!

Jag avslutade i alla fall 2010 med mysiga hushållssysslor :) Renoverade ju köket veckan innan jul, har bakat o lagat mat som aldrig förr! Senast i förrgår bestämde jag mej för att göra inlagda päron med saffran och stjärnanis. Det blev sååå gott! Så gott att jag ska skriva ut hur jag gjorde!




Annas saffranspäron

8 hårda päron
Vatten
Socker 4 dl per liter vatten
Saffran 2 pkt per liter vatten
Natriumbensoat 2 krm per liter vatten
Stjärnanis 3-4 st per burk eller kanelstång om man hellre vill ha det

Skala päronen och dela i halvor. Skär ur kärnhuset.
Koka ihop vatten, socker och saffran 5-10 min. Har du en 1-litersburk så gör receptet på 1 liter vatten, ja ni fattar :)
Lägg i päronen och låt dem sjuda 10-15 min tills de är mjuka med lite hårdare mitt.
Ta ur päronen och lägg i burken (Skölj burken i vatten blandat med lite natriumbensoat först)
Ta natriumbensoat och blanda med lite av lagen i en kopp så att det löses upp och häll sedan tillbaka i grytan. Låt detta koka upp sen är lagen klar!
Häll lagen i burken med päronen och lägg i stjärnanis eller kanel. Jag hade även lite torkade saffranstrån som jag la i.
Håller max 2 veckor i kylskåp. Ät med vispad grädde eller vaniljglass! såå gott!



Puss och god fortsättning!


RSS 2.0