Idag har jag äntligen känt mig lite piggar...

img_3698 (MMS)

Idag har jag äntligen känt mig lite piggare så jag har passat på att baka lite! :)  Jag bakade gifflar med ost, skinka och oregano som vi kan ha med i bb-väskan. Överambitiöst kanske men det är min älskling värd! Papporna får ju ingen mat eller fika på förlossningen så det får man ju fixa själv. Kanelbullarna får väl hamna i frysen så finns det nåt att bjuda på sen när alla vill hälsa på :)  Nu ska jag sätta mig o slappa lite med en bulle och ett stort glas mjölk! Mumma!!!


Ojojoj...... Räksmörgås till frukost, vani...

Ojojoj...... Räksmörgås till frukost, vaniljbulle till kaffet, chèvre toast och ruccolasallad med balsamico till middag, mazarintårta till dessert och så lägger vi på ett supernice aquarium i födelsedagspresent! Hur underbar fru har min man egentligen!!! Mhm!!


Muuuuuums!!

Idag var vi (jag, systeryster, Malin o Annelie) och åt frukost på Stora Hotellet i Jkpg. Såååååå gott! Med Croissanter och nybakta våfflor... Oj, nu dreglar jag över hela tangentbordet :)

Sen var vi och köpte födelsedagspresent till min man... Kan ju givetvis inte skriva vad :) Men jag tror att han kommer att bli väldigt glad och väldigt förvånad! Så kul att överraska någon!

Så nu är jag helt totalt slut i kroppen och ser fram emot att spendera resten av dagen i soffan... Zzzzzzzz....

Ps. Jag hoppas att ni såg mig Expressen/GT i onsdags :)

Puss!

Vecka 32-kontroll idag....fast det är vecka 33....

Bäbis mår prima och alla värden är bra. Så nu är det bara att vänta! Längtar tills den lille är ute :)

Däremot mitt i allt så har Försäkringskassan bestämt sig för att neka mig havandeskapspenning???!!!
Ja, det är ju dumt att bevilja en höggravid kvinna som arbetar på en tung köttindustri att få gå hemma sista 8 veckorna.. Vad tänkte jag med??? hmm... Mina nerver i detta byråkratiska land!!
Det är väl bara att överklaga då.... Urk, så tråkigt att sitta med papper på det sättet... Tacka vet jag bokföring! Det är kul :)

Nu blir det nog till att däcka i soffan med en film och sen får karl´n göra chili con carne. Smaskigt!



Expressen-kändis!

Hihi... Konstigt det känns att sesig själv på en halvsida i Expressen!! Det är ju en stoooor tidning! Undrar då hur det känns att vara med i själva tv4 sen??? Nu när det är out in the open att jag ska vara med i Tv4:s Fyra Bröllop nu i vår så kan man ju äntligen skriva om det :) Fast jag avslöjar ju inte nåt såklart ;)




Snart så!

Nu är det inte långt kvar till lille bebisen anländer! Igår var vi och hämtade barnvagnen och bilstolen. Passade på att köpa lite annat också :) Bla. jättesött påslakanset med Tummen på. Älska tummen!!



Det är så tungt nu! Jag måste sätta mig och vila nästan hela tiden! Känner mig som en gammal tant :)
Ser fram emot liten bebis. Vi ska åka och handla de sista sakerna och börja packa BB-väskan. Sen är jag redo!! :D

RSS 2.0